11.11.2012

Ommeltua

Paljon on tullut ommeltua kyllä, mutta suurimmaksi osaksi tilaustöitä. Usein ne vaihtaa omistajaa sen verran pikaisesti, etten välttämättä muista edes kuvailla kaikkia. 
Ystävän muksuille lähti tilauksesta yllä oleva torkkupeitto. Se on mukavan suuri, alle mahtuu aikuinenkin köllöttelemään :) Pinkkiä pilvitrikoota ja ruskeaa ihanan pehmoista veluuria. Reunoissa keltainen vinokantti. 

 Samalle sakille lähti myös kahdet pöksyt. Pallokangas oli asiakkaan oma, kirpputorilta ostettu, 6XL-kokoinen paita. Pirtsakan väriset resorit ja pojan housuissa vielä söpöt apila-taskut.

 Meijän neitonen sai 1-vee valokuvaukseen tuon ihanaisen Sieniretki-mekon. Kangas on niiiin pehmeää ja ah-niin-suloista! Silkkaa rakkauttaa. Sieniretki on Selian, mun suosikki kangaskaupan, oma kuosi. 

Alempi pöllö-liivari lähti eräälle pikku-typykälle synttärilahjaksi. Kangas on puuvillaa ja vuori-kankaana on retro-lakana. Olalla Kamin nepit ja helma on pussitettu kuminauhalla.


 Päästiin juhlimaan myös 3-vuotiasta poikaa ja hänelle lähti lahjaks tällainen kone-paita. Hihat on tehty kuviotrikoosta ja miehusta oliivin värisesta trikoosta. Sattuipa löytymään just saman sävyiset resoritkin :) 
Helmaan piti vielä aplikoida traktori!Nyt mä kipitän surauttelemaan muutamat pöllöt. 
Mulla on keskiviikkona kotona omien tuotteiden esittely-ilta. Jännittävää! :)

3 kommenttia:

  1. Kivoja ompeluksia ja tuo Selian kangas on ihana <3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania jälleen kerran! Onko sulla ihan kamalasti töitä? Vieläkö ennen joulua ehtisi tilaustöitä tekemään? :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon kivoista kommenteista! :) Kyllä ehtii ennen joulua hyvinkin, ota yhteyttä vaan :)

    VastaaPoista