3.5.2012

Tuhat ja 1 projektia

 Meidän perheen vappuateria oli vähän tuollainen piknik-henkinen, mutta nautittiin ihan sisällä ja oman keittönpöydän ääressä. 

Tarjolla oli coctail-lihapullia, pekoni-sandwicheja, juustotikkuja, lämminsavulohi-salaattia omenalla ja port salut-juustolla, omenainen kastike salaatille. Sekä omenaista kuohujuomaa. 

 Pikku-Karhulle ompelin ihanan kesäisen paidan. Ruskeaa pallotrikoota piristää Kesäilo-trikoosta tehdyt hihat. "Katso isi, hieeeeno uusi paita" :') 
Tämä pääsikin heti tänään jumpassa testaukseen ja hyvinhän se jumppa luisti!

 Vihdoin löysin juuri tuollaisen lasipurkin, jonka kaltaista oon pitkään etsinyt. Piti ostaa. Sitten se siinä tyhjänä napotti keittiön pöydällä ja huusi sisäänsä pikkuleipiä! Mies ei ymmärrä, että oli pakko leipoa. Eihän näitä syödä, ne on vain koristeena ja odottaa vaikkapa viikonlopun vieraita. 
(Kyllä minä vähän maistoin ja hyviä oli.)

 Eilisen ja tämän päivän aikana pajalta on valmistunut paljon uusia pipoja. Testailin myös sellaisia yksinkertaisia (ilman vuoria) pipomalleja kesäpipoiksi. Täytyy ottaa koekäyttöön!

 Tässä mun seuraava projektini:
Voinpa ehkä päivän tai parin päästä näyttää, mitä siitä tuli. Tulikohan luvattua liikoja? Viikon päästä? Noh, katsotaan :) Joskus se on valmis!

2 kommenttia:

  1. Ois kiva saada enemmä resptejä näkyville :) Miten esim nuo juustotikut on tehty? Ovatko koostumukseltaan kovia vai pehmeitä?

    VastaaPoista
  2. Moikka! Yritän skarpata ja jaksaa laittaa enemmän reseptejä näkyville. Toki se kannustaa asiassa, että on joku, joka on niistä kiinnostunut :) Eli kiitos sinulle!

    Juustotikut on ihanan helppo tehdä, koska ne on tällä kertaa tehty valmiista voitaikinasta. Siitä vain leikkasin pitkulaisia paloja ja ripottelin päälle voimakkaan makuista juustoraastetta. Ja sitten vaan paistoon!
    Ne on mukavan rapeita ja sopis hyvin vaikka keiton lisukkeeksi.

    VastaaPoista